Pagesa Fleksibel

Vizioni i Grupit BlueMagic

Të jemi ofruesi kryesor i shërbimeve të transplantit të flokëve në tregjet ku operojmë.

Besimet tona drejtojnë sjelljen e gjithë njerëzve tanë. Kështu është e qartë se si kontribuoni në arritjen e vizionit tonë dhe pse bëni gjërat që bëni.

Familje

Ne punojmë së bashku si familje për të mirën e të gjithëve. Komunikojmë lirshëm, hapur, të sinqertë dhe të apasionuar pas asaj që bëjmë.

Obsesion ndaj klientit

Ne jemi të fiksuar pas dhënies së një shërbimi lider në industri si brenda ashtu edhe jashtë.

Pavarësi përmes përfitimit

Ne vlerësojmë pavarësinë tonë e cila ruhet duke gjeneruar fitime të mjaftueshme për të investuar; dhe shpërblejmë palët tona të interesit.

Kulturë Performance të Lartë

Së bashku ne aspirojmë për standardet më të larta në industri. Ne i zhvillojmë njerëzit tanë që të përmbushin potencialin e tyre, të kenë një mendësi fituesi dhe të arrijnë standardet tona të sjelljes dhe performancës. Kjo është mantra jonë.

Reputacioni

Reputacioni ynë ngrihet mbi standarde të larta të ndershmërisë, integritetit dhe profesionalizmit, të cilat i zbatojmë në gjithçka që bëjmë.

Përmirësim i vazhdueshëm

Ne vazhdimisht përpiqemi të përmirësohemi dhe kemi etje për ndërmarrje dhe inovacion.

Respekt

Ne i trajtojmë të gjithë si individë unik; kujdesemi për njëri-tjetrin, partnerët dhe komunitetet tona.

Book
Book
Book
Vizualizimi i suksesit

Angazhimet ndaj kolegëve tanë

Ne e dimë që kolegët tanë janë kritikë për ofrimin e një shërbimi lider në industri, si brenda ashtu edhe jashtë saj.

Për të kuptuar mirëqenien e kolegëve tanë, ne bëjmë sondazhe të rregullta dhe mbledhim përshtypje nga punonjësit. Kjo na ndihmon të identifikojmë nivelet e angazhimit dhe sugjerime se si mund ta bëjmë kompaninë tonë një vend edhe më të madh për të punuar.

 • GuideLine

  Ne investojmë në njerëzit tanë

  Ne promovojmë nga brenda, por jemi të hapur për të zgjedhur individë të kalibrit të lartë që ndajnë bindjet tona..

  Çdo punonjës i ri ka një pamje të qartë të përparimit në karrierë dhe sesi performanca e tyre jo vetëm që do t’i ndihmojë ata të arrijnë qëllimet e tyre, por do të bëjë një ndryshim në biznesin tonë dhe më e rëndësishmja cilësinë e shërbimit që ne ofrojmë për klientët tanë.

 • GuideLine

  Trajnim & Zhvillim

  Planet tona të Trajnimit dhe Zhvillimit ndihmojnë kolegët të planifikojnë përparimin e tyre në karrierë duke përcaktuar trajnimin që do të marrin dhe kompetencat dhe aftësitë që duhet të demonstrojnë në mënyrë që të konsiderohen për promovim.

  Çdo koleg ka një takim mujor me menaxherin e tij, në të cilin objektivat personale sqarohen dhe jepen reagime të hapura dhe të sinqerta në lidhje me performancën. Kështu diskutojmë me secilin individ për çdo zhvillim ose mbështetje shtesë që do t’i ndihmonte ata në arritjen e potencialit të tyre të plotë.

 • GuideLine

  Festojmë arritjet

  Ne festojmë të gjitha format e arritjeve dhe shpërblejmë kolegët tanë për tejkalimin e pritshmërive të klientëve tanë apo tonat. Ne inkurajojmë sjelljen dhe performancat e mira, qoftë përmes promovimit, shpërblimeve monetare, udhëtimeve jashtë shtetit, dhënies së cmimeve, etj.

Qasja jonë për punësimin

Ne kemi mënyra të ndryshme të punësimit për pozicionet tona dhe karriera juaj është qëllimi ynë, kështu që ne synojmë që të plotësojmë pozicionet tona duke ju zhvilluar, megjithatë nëse kjo nuk është e mundur; mund të:

 • Aplikoni për një rol që keni parë të reklamuar përmes portalit tonë të karrierës ose thjesht lini CV tuaj në internet, në degën ose Zyrën Qendrore.
 • Keni përvojë në menaxhimin e njerëzve dhe jo të industrisë, ne kemi një program FAST TRACK i cili do t’ju trajnojë për të përmbushur rolin tuaj.
 • Nuk keni përvojë dhe dëshironi të shihni nëse roli është për ju, ne kemi një program Akademie.

Të gjitha programet e rekrutimit ndjekin një proces të ngjashëm rekrutimi si më poshtë:

Pranueshmëria dhe Profilimi i Aplikimit

Përfundimi i fazës së parë

 • Merrni kohë për të përfunduar procesin e aplikimit.
 • Sigurohuni që keni lexuar me kujdes përshkrimin e punës.

Pas aplikimit, do të merrni një email konfirmues dhe një sërë pyetjesh për përshtatshmëri për t’u përgjigjur. Pasi t’i jeni përgjigjur këtyre pyetjeve, aplikimi juaj do të shqyrtohet / vlerësohet dhe, nëse është i suksesshëm, do të merrni një intervistë telefonike.

1

Intervista telefonike - çfarë të presësh

Sigurohuni që të keni zërin tuaj më të mirë gjatë telefonatës. Eshtë e rëndësishme që të flisni qartë, në mënyrë miqësore, ndërsa jeni profesionistë. Mundohuni të shmangni zhargonin dhe gjuhën informale. Telefoni do të bëhet miku juaj më i mirë në çfarëdo roli që merrni brenda kompanisë. Roli juaj do të thotë që do t’ju duhet të krijoni raport, kështu që mos u turpëroni, ne duam të dimë më shumë për ju.

 • Sigurohuni që telefoni ka karikim
 • Sigurohuni që jeni në një mjedis të qetë, pa shpërqendrime dhe sinjal të mirë.
 • Bëni më të mirën tuaj.

Në këtë fazë ne do t’ju kërkojmë t’i përgjigjeni një sërë pyetjesh për të kaluar në fazën tjetër dhe pastaj nëse kaloni ne do t’ju njoftojmë datën tjetër të disponueshme për Ekipin tonë Menaxhues.

Më pas do të njoftoheni nëse do përparojmë me aplikimin tuaj. Nëse po, ne do t’ju ftojmë të merrni pjesë në një intervistë ballë për ballë.

2

Intervista në Degës (Intervista Ballë për Ballë)

Sigurohuni që keni bërë kërkimet tuaja mbi kompaninë . Do sillni pasaportën tuaj për vërtetimin e ID -së, lejen e drejtimit dhe dëshminë e numrit tuaj të sigurimit kombëtar.

Ne duam të mësojmë më shumë për ju, kështu që mendoni për qëllimet dhe ambiciet tuaja. Ne do t’ju kërkojmë një përmbledhje të shkurtër të historisë të karrierës dhe nga ana tjetër do t’ju bëjmë një seri pyetjesh të bazuara në kompetenca.

Intervista duhet të zgjasë rreth 45 minuta.

Këtu janë disa shembuj të llojeve të pyetjeve që mund të prisni që të bëhen:

 • Çfarë ju ka tërhequr për të aplikuar në BlueMagic Group?
 • Më tregoni për një rast kur keni bërë më shumë dhe keni ofruar shërbim të jashtëzakonshëm?
 • Cilat janë ambiciet dhe synimet tuaja?
 • Për cilat nga rezultatet jeni më krenarë dhe pse?
 • Nëse do ta përshkruanit veten me pesë fjalë, cilat do të ishin ato?
 • Cilat tre gjëra i bëjnë njerëzit të suksesshëm dhe si i lidhni këto me veten?
 • Çfarë ju motivon dhe demotivon?

Intervista është mundësia juaj për të shitur vërtet veten, kështu që shfrytëzojeni sa më shumë! Nëse jeni të suksesshëm, do ju ftojmë në një sesion prove dhe një intervistë me Menaxherin.

3

Periudha e provës ose Akademia BMG

Periudhat e provës janë krijuar për t’ju lejuar të shihni dhe të ndjeni nëse dëshironi të punoni në degë dhe që ne të vlerësojmë aftësitë tuaja në lidhje me punën. Do t’ju kërkohet të ndërmerrni disa punë me shkrim, si dhe të demonstroni aftësitë tuaja të shërbimit ndaj klientit dhe telefonatat. Gjatë asaj kohe, ju do të takoheni me një Menaxheri i cili do t’ju bëjë një sërë pyetjesh të mëtejshme në lidhje me sjelljet dhr jo kompetencën tuaj.

Pyetje të tilla mund të jenë

 • A mund të më jepni një shembull kur keni punuar si pjesë e një ekipi për të arritur një qëllim?
 • Përshkruani targetin/objektivat më të fundit që i keni vendosur vetes?
 • Më trego një rast kur keni marrë shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit?
 • Më tregoni për një rast kur keni pasur një klient të pakënaqur?
 • Cilat janë vlerat tuaja personale?
 • Më tregoni se çfarë kuptoni me termin “duke vepruar me integritet”?

Periudha e provës duhet të zgjasë deri në 5-8 orë. Kjo është mundësia juaj për të bërë sa më shumë pyetje; për të kuptuar nëse ndiheni të motivuar me mjedisin e punës dhe që ne të vlerësojmë nëse mund të jeni të përshtatshëm për kompaninë.

Akademia BMG do të jetë çdo 6-12 muaj dhe do të konsistojë në një program trajnimi njëjavor në një nga vendet tona luksoze në të cilat ndodhen zyrat tona të BMG.

Ne do të ftojmë kandidatët më të kualifikuar që kanë kaluar me sukses hapat e mëparshëm të programit të rekrutimit. Ju lutemi shikoni videon tonë të Akademisë për të mësuar më shumë.

4

Intervista përfundimtare me një Drejtorin ose CEO

Nëse keni arritur deri në këtë fazë, do t’ju kërkohet të takoni një nga Drejtorët tanë Menaxhues ose CEO.

Meqenëse kjo është faza e fundit e procesit, atëherë ne do t’ju njoftojmë nëse dëshirojmë t’ju ofrojmë një punë. Nuk do të prisni më shumë se 48 orë për tu njoftuar.

5
Mundësitë

Filloni të formoni të ardhmen tuaj sot.

  Procedura e Ankesave

  Ne synojmë të ofrojmë standardin më të lartë të shërbimit për të gjithë pacientët tanë. Për të siguruar që interesat tuaja janë të mbrojtura, ne kemi një proces të caktuar përmes të cilit trajtohen ankesat e ngritura; kjo na lejon të trajtojmë çdo çështje ose shqetësim në mënyrë efektive, sapo ato të na transmetohen.

  Më poshtë mund të gjeni udhëzimet tona për të bërë një ankesë në lidhje me:
  Procesi i transplantit të flokëve • Rezultatet (jo para 12-18 muajsh)

  Procesi dhe rezultatet e transplantit – bërja e një ankese

  Faza e parë - Konsulenti juaj mjekësor

  Të gjitha ankesat, në radhë të parë, duhet t’i drejtohen Konsulentit tuaj Mjekësor të degës me të cilën jeni në kontakt të vazhdueshëm. Ata do të përpiqen të zgjidhin ankesën tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur, përndryshe jo më vonë se pesë ditë pune nga marrja e njoftimit për çështjen.

  Faza e dytë - Menaxheri i Zyrës

  Nëse mbeteni të pakënaqur, atëherë mund ta parashtroni ankesën tuaj me shkrim te Menaxheri i Zyrës përgjegjës për degën në fjalë; Konsulenti juaj mjekësor do t’ju japë emrin dhe detajet e kontaktit. Aty ku është e nevojshme, nëse situata mbetet e pazgjidhur, ne rekomandojmë që çështja të ngrihet brenda një muaji nga përfundimi i Fazës 1.
  “Përshkallëzimi i situatës do mbikëqyret dhe Menaxheri i Zyrës do të punojë me ju për të provuar dhe zgjidhur çdo çështje të ngritur sa më shpejt që të jetë e mundur. Një përgjigje me shkrim për të përmbledhur çdo hetim dhe hapa të ndërmarrë do të dërgohet brenda pesëmbëdhjetë ditëve të punës.

  Faza e Tretë - Menaxher i Marrëdhënieve me Klientin

  Nëse mbeteni të pakënaqur dhe dëshironi të përshkallëzoni më tej ankesën tuaj, mund t’i shkruani Menaxherit të Marrëdhënieve me Klientët sapo t’ju jepen të dhënat e kontaktit të tyre nga Menaxheri i Zyrës sonë. Letra juaj do të njihet brenda tre ditëve pune nga marrja dhe do të ndërmerret një shqyrtim i plotë i ankesës suaj, duke përfshirë mënyrën se si është trajtuar deri më sot, e cila mund të përfshijë hetime të mëtejshme në sfondin e shqetësimeve tuaja. Brenda pesëmbëdhjetë ditëve të punës, Menaxheri i Marrëdhënieve me Klientin do të detajojë gjetjet dhe rekomandimet e tij në një përgjigje me shkrim për ju, për të konfirmuar ‘pikëpamjen tonë përfundimtare’ për këtë çështje.

  Faza e Katërt - Zyra Qendrore në Londër

  Pasi të keni marrë letrën tonë të fundit të këndvështrimit, nëse nuk jeni të kënaqur me rezolutën e propozuar, mund t’i drejtoheni zyrës qendrore në Londër. Detajet se si ta bëni këtë janë të përfshira në këndvështrimin përfundimtar.

  Nëse dëshironi të kontaktoni zyrën qendrore në Londër, duhet ta bëni këtë brenda 12 muajve nga data e letrës së këndvështrimit përfundimtar. Eshtë e rëndësishme të theksohet se Zyra Qendrore në Londër e BMG nuk do të marrë parasysh ankesën tuaj derisa të jetë ezauruar procedura jonë e brendshme e ankesave.

   

  light

  Pyetje si të na bashkoheni
  BlueMagic Group?

  Nëse keni nevojë për ndihmë, ose pyetje,
  ju lutemi na kontaktoni në office@bluemagic