Pagesa Fleksibel
Kontaktoni

Duke enderruar floket e
tu te bukur?
Lidhu me ne tani!

Call
Telefoni
020 3627 7833
clock
Orët e Hapura
E hënë - e shtunë: nga 9 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite
6 + 6 =
London
Head Consultancy Office

Group Ltd, 20-22 Wenlock Rd, Hoxton, London N1 7GU, United Kingdom

Istanbul
Clinic and Office

19 Mayıs, Aslan apartmanı, Dr. Hüsnü İsmet Öztürk Sk. no 16 D:aire 26, 34360 Şişli/İstanbul, Turkey

Tirana
Medical Consultancy office

3 Kullat, Kulla Nr.1, Rruga Dervish Hima, Tirana 1001, Albania

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas